30 Σεπτεμβρίου, 2024

Σέξι και όποιος… αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (φωτο)

Το 9ο Patras Motor Show δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα σέξι στοιχείο που να αναδεικνύει την θηλυκότητα και τον ερωτισμό. 

Για την ακρίβεια είχε δύο στοιχεία. Και τι στοιχεία; Την κοπέλα που έχει ταυτίσει το όνομα της με το Patras Motor Show, την Ελένη Ματζουράνη και την Πηνελόπη Γρεβιά. Οι δύο κοπέλες εντυπωσίασαν άπαντες με την παρουσία τους και κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τα αυτοκίνητα και τις μηχανές. 

Η ταχύτητα, άλλωστε, είναι γένος θηλυκού και οι δύο σέξι χορεύτριες απογείωσαν την μεγάλη αυτή γιορτή με την παρουσία τους. Η Ματζουράνη εκπροσωπώντας τους λάτρεις τους μελαχρινού στοιχείου δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο με τις πόζες που έπαιρνε στο φωτογραφικό φακό, ενώ η Γρεβιά εξίσου εντυπωσιακή, έχοντας ένα ξανθό δυναμισμό, έδεσε απόλυτα με τον χαρακτήρα του Patras Motor Show. 

Οι εικόνες του Γιάννη Σαρηγιάννη τα λένε όλα: 

Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics) Σέξι και όποιος... αντέξει στο 9o Patras Motor Show! (pics)
Πηγή: patrasevents.gr

Αφήστε μια απάντηση